Şanlıurfa’da Okul Servisi Kaza Yaptı: Ölü ve Yaralılar Var!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde hafif ticari araç ile okul servisinin karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 9 kişi yaralandı 1 kişi hayatını kaybetti.

featured

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde hafif ticari araç ile okul servisinin karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre 9 kişi yaralandı 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaza Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi çevre yolunda meydana geldi. İddiaya göre seyir halinde olan 63 H 2854 plakalı okul servisi ile plakası öğrenilemeyen hafif ticari araç sağanak yağıştan dolayı sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile hafif ticari araç şarampole devrildi.

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Sağlık ve Jandarma ekiplerine haber verdi. Diğer sürücüler şarampole uçan araçtaki aileye yardım ederek araçtan çıkardı. Kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi yaralandı.

Olay yerine çok sayıda Ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin adından yaralıları Suruç Devlet Hastanesi ve Şanlıurfa’daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Zeki K. Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Yarasalılardan bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza nedeni ile Jandarma ekipleri yol üzerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Şanlıurfa’da Okul Servisi Kaza Yaptı: Ölü ve Yaralılar Var!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!