TSK Personeli Artık TikTok Kıllanamayacak!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeline yönelik TikTok yasağı, TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda kabul edilen yeni kanun teklifi ile yürürlüğe girdi.

featured

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeline yönelik TikTok yasağı, TBMM Milli Savunma Komisyonu’nda kabul edilen yeni kanun teklifi ile yürürlüğe girdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri ( TSK) personeline TikTok kullanımını yasaklayan kanun teklifi, TBMM Milli Savunma Komisyonu’nda kabul edildi. TSK Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, komisyondan geçerek yürürlüğe girdi.

TikTok Yasağı ve Yeni Düzenlemeler

Kabul edilen teklife göre, TSK personeline TikTok kullanımı yasaklandı. Bununla birlikte, 1999 yılı sonrası sigortası başlayan ve 1 Şubat 2018 sonrası Yüksek Askeri Şura kararı ile kadrosuzluk nedeniyle emekliye sevk edilen personel, kadın ve erkekler için 25 hizmet yılını tamamlamaları halinde yaş şartı aranmaksızın emekli aylığı alabilecek.

Yeni düzenlemelerle birlikte TSK personeline yönelik kısıtlamalar ve teşvikler yeniden şekillendirildi. TikTok yasağı ve diğer değişiklikler, TSK personelinin görev ve sorumluluklarını daha disiplinli bir şekilde yerine getirmesini hedefliyor.

TSK Personeli Artık TikTok Kıllanamayacak!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!