Şanlıurfa Merkezli 5 İlde Terör Operasyonu, 3 Tutuklama!

Şanlıurfa merkezli 5 ilde terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 5 zanlı sınır dışı edildi.

featured

Şanlıurfa merkezli 5 ilde terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden 3’ü tutuklandı, 5 zanlı sınır dışı edildi.
Alınan bilgilere göre, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanlığı koordinesinde, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince, terör örgütü PKK-KCK/PYD-YPG’ye yönelik Şanlıurfa, Hatay, Mersin, İstanbul ve Bursa’da düzenlenen operasyonda alınan H.A., E.E., M.O., M.Ç., A.C., A.A., A.E.A.A., S.O., H.A., İ.E., H.A., H.E. ve H.K. gözaltına alındı.
Şüphelilerin adreslerinde ve arazide eğitimli köpekler kullanılarak yapılan aramalarda ise 2 uzun namlulu tüfek, 1 tabanca, 1 av tüfeği, 271 fişek, 1 telsiz ve dijital materyaller ele geçirildi.
Gözaltına alınan 14 şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Adliyeye sevk edilen zanlılardan E.E, H.A. ve H.A. çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 6 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, Suriye uyruklu 5 kişinin sınır dışı edilmesine karar verildi.

Şanlıurfa Merkezli 5 İlde Terör Operasyonu, 3 Tutuklama!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!