Erdoğan’dan Avrupa’ya İsveç Resti! Önce Türkiye’ye AB’nin Kapısını Açın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesi için Litvanya'ya seyahati öncesinde havalimanında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'yi 50 yıldır AB kapısında bekleten ülkelere sesleniyorum. Önce Avrupa Birliği'nde Türkiye'nin önünü açın biz de İsveç'in NATO'da önünü açalım" dedi.

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesi için Litvanya’ya seyahati öncesinde havalimanında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Türkiye’yi 50 yıldır AB kapısında bekleten ülkelere sesleniyorum. Önce Avrupa Birliği’nde Türkiye’nin önünü açın biz de İsveç’in NATO’da önünü açalım” dedi.

NATO Zirvesi, 11-12 Temmuz tarihlerinde Litvanya’da gerçekleşecek. Zirveye katılmak üzere havaalanına giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu.

İsveç’in NATO üyeliği için Türkiye’nin onayına muhtaç olduğunu hatırlatan Erdoğan, “Türkiye’yi 50 yıldır AB kapısında bekleten ülkelere sesleniyorum. Önce Avrupa Birliği’nde Türkiye’nin önünü açın biz de İsveç’in NATO’da önünü açalım.

Türkiye’nin AB’de önünü açın. Finlandiya’nın önünü nasıl açtıysak İsveç’in de önünü açalım. Biz Türkiye’yiz. Zirve marjında yapacağım görüşmelerde bunları da ifade edeceğim.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’dan Avrupa’ya İsveç Resti! Önce Türkiye’ye AB’nin Kapısını Açın!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!