Memur Ve Emekli Maaşı Zammıyla İlgili Erdoğan’dan Beklenen Açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada memur ve emekli maaşı zamlarıyla ilgili: '' 5 Temmuz'da 6 aylık enflasyon oranlarının belli olmasıyla, memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz'' dedi.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada memur ve emekli maaşı zamlarıyla ilgili: ” 5 Temmuz’da 6 aylık enflasyon oranlarının belli olmasıyla, memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki toplantı, yaklaşık 3 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası çok önemli açıklamalarda bulundu.

MEMUR VE EMEKLİ ZAMLARI

Vergi istisna süresini uzatıyoruz. Tasarruf sahiplerine olumsuzluk oluşturmayacak şekilde süreci yürütüyoruz. Memur maaşlarına yapılacak zam sürecini yürütüyoruz. 5 Temmuz’da 6 aylık enflasyon oranlarının belli olmasıyla, memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Türkiye Aile Destek Programını bu sene de devam ettirme kararı aldık.

Memur Ve Emekli Maaşı Zammıyla İlgili Erdoğan’dan Beklenen Açıklama!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!