Bayram Haftası Şanlıurfa’da Havalar Nasıl Olacak?

Kurban Bayramı süresince yurt genelinde güneşli bir hava beklenirken, kuzey kesimlerde aralıklarla yağış görülecek. Hava sıcaklıkları ise batı ve güney kıyıları ile Şanlıurfa'da mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

featured

Kurban Bayramı süresince yurt genelinde güneşli bir hava beklenirken, kuzey kesimlerde aralıklarla yağış görülecek. Hava sıcaklıkları ise batı ve güney kıyıları ile Şanlıurfa’da mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Kurban Bayramı’nda hava yurt genelinde az bulutlu ve güneşli geçecek.

Hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken, Kıyı Ege, Akdeniz’in kıyı kesimleri ile Güneydoğu Anadolu’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Bayramın birinci günü Şanlıurfa’da güneşli hava hakim olacak ve termometreler 39 santigrat dereceyi gösterecek.

Bayramın ikinci günü yurt genelinde güneşli ve sıcak hava etkili olacak. Şanlıurfa’da da yüksek sıcaklık ve açık hava hâkim olacak.

Bayramın üçüncü günü, yurt genelinde açık ve güneşli hava etkili olacak. Şanlıurfa’da en yüksek sıcaklık 38 dereceye olacak iken, en düşük sıcaklıklar da 24 derece olacak..

Bayram Haftası Şanlıurfa’da Havalar Nasıl Olacak?

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!