Şanlıurfa’ya Şehit Ateşi Düştü!

Şırnak'ta gerçekleştirilen terör operasyonunda meydana gelen çatışmada, üzücü bir olay yaşandı. Çatışmada 3 jandarma personeli şehit oldu. Şehitlerden biri olan Uzman Çavuş Gaffar Mayik'in acı haberi, Şanlıurfa'nın Bozova ilçesindeki ailesine ulaştı.

featured

Şırnak’ta gerçekleştirilen terör operasyonunda meydana gelen çatışmada, üzücü bir olay yaşandı. Çatışmada 3 jandarma personeli şehit oldu. Şehitlerden biri olan Uzman Çavuş Gaffar Mayik’in acı haberi, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesindeki ailesine ulaştı.

Şırnak’ta Bestler Dereler Bölgesi’nde jandarmanın silahlı insansız hava aracı, taarruz helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteğinde dün başlatılan ve devam eden operasyonda bir mağarada teröristlerle sıcak çatışma çıktı. Çatışmada 2 terörist, silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Aynı operasyonda 3 jandarma personeli şehit olurken, birer jandarma ve güvenlik korucusu da yaralandı.

Bölücü terör örgütü mensuplarının ateşi sonucu gerçekleşen operasyonda, şehit olan Uzman Çavuş Gaffar Mayik’in acı haberi, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesindeki ailesine ulaştı. Şehadet haberini askeri yetkililer, aileye iletti. Ailenin evine Türk bayrağı asıldı.

Şehit olan Uzman Çavuş Gaffar Mayik’in aslen Adıyaman’ın Samsat ilçesine kayıtlı olduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanlığı, çatışmada şehit olan personel sayısının 2’den 3’e yükseldiğini açıkladı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, “Operasyon kapsamında ağır yaralı jandarma personelimiz de şehit olmuş olup, şehit sayımız 3’e yükselmiştir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Şanlıurfa’ya Şehit Ateşi Düştü!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!