İYİ Parti Şanlıurfa’da İşler İYİ’ye Gitmiyor: 40 İstifa!

İYİ Parti Şanlıurfa’da aday listesinin açıklamasından sonra "Partimizi, davamızı paraya sattılar" denilerek istifalar peş peşe gelmişti. Bugün de istifa eden eski İl Başkanı Fedai Çakmaklı, Şanlıurfa il Teşkilatı’ndan 40 kişinin daha istifa dilekçesini il Başkanlığı’na verdiğini paylaştı.

featured

İYİ Parti Şanlıurfa’da aday listesinin açıklamasından sonra “Partimizi, davamızı paraya sattılar” denilerek istifalar peş peşe gelmişti. Bugün de istifa eden eski İl Başkanı Fedai Çakmaklı, Şanlıurfa il Teşkilatı’ndan 40 kişinin daha istifa dilekçesini il Başkanlığı’na verdiğini paylaştı.

İYİ Parti’de aday listelerinde liste başlarına konulan insanların ya çok zengin, ya da bir yerlerle iltisaklı olduğu ve para ile adaylıkların satıldığı gündeme gelmişti. Bunun üzerine birçok teşkilattan tepki gelmiş ve istifalar hızlanmıştı.

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı görevinden bir süre önce istifa ederek milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan Fedai Çakmaklı, aday gösterilmemiş ve “Partimizi, davamızı hiç paraya sattılar. Partimden istifa ediyorum, arkamdan büyük istifalar gelecek.” demişti. Çakmaklı bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 40 kişinin daha istifa dilekçesini il başkanlığına verdiğini ve genel merkeze gönderildiğini paylaştı.

İYİ Parti Şanlıurfa’da İşler İYİ’ye Gitmiyor: 40 İstifa!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!