Şanlıurfa’da Bina Yıkımı Sırasında Kaş Yaparken Göz Çıkardılar!

Şanlıurfa'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde ağır hasar gören binaların kontrollü yıkımı devam ediyor. Ağır hasarlı binanın yıkım sırasında sağlam binanın üzerine çökmesi ile sağlam binanın yan cephesi büyük zarar aldı.

featured

Şanlıurfa’da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde ağır hasar gören binaların kontrollü yıkımı devam ediyor. Ağır hasarlı binanın yıkım sırasında sağlam binanın üzerine çökmesi ile sağlam binanın yan cephesi büyük zarar aldı.

Depremlerden etkilenen Şanlıurfa’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekipler tarafından yürütülen hasar tespit çalışmaları sonrası ağır hasarlı olduğu belirlenen ve acil yıkım kararı verilen binalarda çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda ekipler, aldıkları güvenlik tedbirlerinin ardından Atatürk Bulvarı’nda ağır hasarlı olan binanın yıkımı iş makineleriyle kontrollü şekilde gerçekleştiriyor.

Yıkım işlemi başlatılan binanın yıkımı sırasında yan tarafta bulunan sağlam binanın üzerine çökmesi ile yan cephe büyük zarar aldı. Güvenlik sebebi ile yıkım sırasında boşaltılan binada kimsenin olmaması şans eseri büyük bir felaketin önüne geçmiş oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şanlıurfa’da Bina Yıkımı Sırasında Kaş Yaparken Göz Çıkardılar!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!