Bakan Bozdağ Şanlıurfa’nın Ak Temsilcilerini Tanıttı!

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin vekil aday listeleri belli oldu. AK Parti'nin kalelerinden birisi olan Şanlıurfa'da, bugün aday tanıtım programı gerçekleşti. 

featured

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partilerin vekil aday listeleri belli oldu. AK Parti’nin kalelerinden birisi olan Şanlıurfa’da, bugün aday tanıtım programı gerçekleşti. 

11 nisan Kapalı spor salonunda yapılacak olan aday tanıtım programına yoğun katılım olduğu gözlemlendi. Tribünlerin dolduğu salonda büyük bir heyecan var. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın başı çektiği Şanlıurfa aday listesinde bulunan isimler birazdan, partililere ve canlı yayınlarla kamuoyuna tanıtıp yapıldı. 

14 kişinin oluştuğu listede şu isimler yer alıyor; Bekir Bozdağ, Abdulkadir Emin Önen Abdürrahim Dusak, Mehmet Ali Cevheri, Cevahir Asuman Yazmacı, İbrahim Eyüpoğlu, Hikmet Başak, Mehmet Faruk Pınarbaşı, Mahmut Kaçar, Nihat Kılıç, Emre Karaçizmeli, Mehmet İlhami Günbeği, Abdullah Aksak ve Abdurrahim Toru

Bakan Bozdağ Şanlıurfa’nın Ak Temsilcilerini Tanıttı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!