Cumhurbaşkanı Erdoğan Tek Tek Anlattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'ndaki AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda partililere hitap etti.

featured

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu’ndaki AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’nda partililere hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün AK Parti’nin seçim beyannamesini açıkladı. Onlarca vaat arasındaki 5 madde ise beyannamenin en konuşulan noktası oldu.

Bu maddeler; kamuya işe girişte mülakatın kaldırılması, üniversitelilere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlanması, Ankara-İstanbul arasında süper hızlı tren hattı kurulması, yeni evlenen çiftlere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi verilmesi, ev hanımlarına emeklilik kolaylığı oldu.

Seçim Beyannamesinden Satır Başları;

Türkiye Yüzyılının anahtarı olarak gördüğümüz yeni sivil Anayasa sözümüzü tutmak için çalışmayı sürdüreceğiz.

Hukuk devletimizi güçlendirecek reformları kesintisiz devam ettirecek, kapsamlı bir yasama reformu için uzlaşma zemini arayacağız.

Yüksek standartlı demokrasi için dönüştürücü reformlar ve koruyucu reformlar döneminden tamamlayıcı reformlar dönemine geçeceğiz.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, toplumumuzun hiçbir kesimine hayat biçimi ve kimlik dayatılmasına izin vermeyeceğiz.

Demokratik siyasetin önündeki engelleri kaldırmaya devam ederken, terör örgütlerinin ve vesayet odaklarının siyasete müdahalesine de göz yummayacağız.

Bilhassa Kürt kardeşlerimizi, ne CHP faşizminin, ne HDP sapkınlığının, ne PKK zulmünün, ne de geçmişte acı örnekleri yaşanan baskı düzeninin karanlığına asla ve asla teslim etmeyeceğiz.

Aile yapımızı, tüm sapkın akımlardan koruma yanında, her türlü maddi-manevi destekle güçlendireceğiz. Hayata geçireceğimiz ‘gelir tamamlayıcı aile destek sistemiyle’ hiçbir hanenin gelirinin belirli bir seviyenin altına düşmemesini temin edeceğiz.

Aile Koruma Kalkanı Programıyla, ev hanımlarının emekliliğine destek vermekten, her ailede en az bir çalışan olmasını sağlamaya kadar pek çok uygulamayı başlatacağız. Ev hanımlarına emeklilik desteği sağlanacak ve emeklilik yaşı çocuk sayısına göre esnetilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tek Tek Anlattı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!