Başkan Yavuz’dan Çağrı!

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Binlerce şehidin, binlerce masumun katili, bölücü terör örgütü PKK'nın siyasi şubesi HDP'ye hazine yardımı blokesinin kaldırılması kararına evet diyenlere, şehitlerimizin ve gazilerimizin hakkı helal değildir.

featured

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Binlerce şehidin, binlerce masumun katili, bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi şubesi HDP’ye hazine yardımı blokesinin kaldırılması kararına evet diyenlere, şehitlerimizin ve gazilerimizin hakkı helal değildir.

Anayasa Mahkemesi tarafından HDP’nin hazine yardımı blokesini oy çokluğuyla kaldırması kararına kınayan Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkan Mehmet Yavuz 539.5 milyon liralık hazine yardımının Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz deprem bölgelerine gönderilmesini isteyorlar., “Böylece hem şehitlerimizin kemiklerini sızlatan bir utançtan kurtulmuş hem de depremzede kardeşlerimizin yaralarının sarılmasına vesile olmuş oluruz” dedi.

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, şunları dile getirdi: “Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilimizden de hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Canımız yandı milet olarak birleştik, kenetlendik ve tek yürek olduk tüm dünyaya birliğimizi ve dirliğimizi gösterdik.

Binlerce şehidin, binlerce masumun katili, bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi şubesi HDP’ye hazine yardımı blokesinin kaldırılması kararına evet diyenlere, şehitlerimizin ve gazilerimizin hakkı helal değildir.

HDP’ye verilecek olan hazine yardımının, gerekli yasal düzenlemelerin yapılarak depremde zarar gören 11 İlimizdeki depremzedeler için yapılan faaliyetler ve yardımlarda kullanılmak üzere bu bölgeye gönderilmesini istiyoruz. Böylece şehitlerimizin kemiklerini sızlatan, gazilerimizin yaralarını kanatan PKK’nın siyasi uzantısı HDP’ye hazine yardımı utancından da kurtulmuş oluruz” dedi.

Başkan Yavuz’dan Çağrı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!