Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden Enerji Yatırımları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından şehrin birçok noktasında yeni yatırım yapılarak güneşi en fazla alan kentlerden biri olan Şanlıurfa'da GES projelerinin sayısı her geçen gün artırılarak önemli ölçüde tasarruf elde ediliyor.

featured

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından şehrin birçok noktasında yeni yatırım yapılarak güneşi en fazla alan kentlerden biri olan Şanlıurfa’da GES projelerinin sayısı her geçen gün artırılarak önemli ölçüde tasarruf elde ediliyor.

Yenilenebilir enerji kaynaklarından biri olan GES (Güneş Enerji Sistemi) projeleri ile enerji bağımlılığından kurtulmak ve tasarruf elde etmek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından şehrin birçok noktasında GES projesini hayata geçiriyor.

İlk etapta faaliyete sunulan GES projelerinden olan Şanlıurfa merkez içme suyu arıtma tesisinde çalışır durumda olan 14 dönümü kapsayan GES sistemi yılda toplam 1.150.000 KWH üretim sağlamaktadır.

Projenin toplam boyutu 62 MWP gücünde olup ilk etap olan bu proje gücü 18 MWP gücündedir. Aylık ortalama 2.340.000 KWH gücünde enerji üretimi ve yıllık olarak da 28.080 MWH üretim planlanmaktadır.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden Enerji Yatırımları

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!