Fenerbahçe Taraftarlarına Getirilen Yasağa Sessiz Kalmadı!

Fenerbahçe taraftarına Kayserispor maçı öncesi getirilen deplasman yasağına tepkiler sürüyor. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada kararın kabul edilemez olduğu belirtilirken, Fenerbahçeliliğiyle bilinen güzel oyuncu Afra Saraçoğlu'ndan da gönül verdiği renklere destek geldi.

featured

Fenerbahçe taraftarına Kayserispor maçı öncesi getirilen deplasman yasağına tepkiler sürüyor. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada kararın kabul edilemez olduğu belirtilirken, Fenerbahçeliliğiyle bilinen güzel oyuncu Afra Saraçoğlu’ndan da gönül verdiği renklere destek geldi.

Kayseri İl Güvenlik Kurulu, Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maça sarı-lacivertli taraftarların alınmayacağını açıkladı. Fenerbahçe taraftarlarının bir kısmının Konyaspor maçında “Hükümet istifa” sloganları atmasının ardından bu kararın alınması dikkat çekti.

Fenerbahçeliğiyle bilinen ve daha önce takımın organizasyonlarında yer alan Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu, kulübün açıklamasını Twitter hesabından yayınlayarak destek oldu. Güzel oyuncunun “Yaşa Fenerbahçe” notuyla yaptığı paylaşım kısa sürede gündem oldu.

Fenerbahçe Taraftarlarına Getirilen Yasağa Sessiz Kalmadı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!