Bakan Koca’dan Kritik Uyarı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan deprem bölgesinde su tüketimiyle ilgili kritik bir uyarı geldi. Geçtiğimiz gün Hatay'da çalışmalar hakkında açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca musluk suyu konusunda yeniden uyardı.

featured

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan deprem bölgesinde su tüketimiyle ilgili kritik bir uyarı geldi. Geçtiğimiz gün Hatay’da çalışmalar hakkında açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca musluk suyu konusunda yeniden uyardı.

Kentteki can kayıpları ve yaralılara ilişkin bilgi veren Bakan Koca, “Musluk, yani şebeke suyu ancak temizlik için kullanılabilir. Bu uyarıyı bir an bile unutmamalıyız” dedi ve musluk suyunun içilebileceği tarih için Hatay Valiliğinden gelecek açıklamayı işaret etti.

Bakan Koca deprem bölgelerinde bir süre daha musluk sularının içilmemesi konusunda uyararak, “İçme ve temizlik için kullanılan suları hastalığa yol açıp açmaması bakımından gözetiyoruz. Bir süre daha bu suları kullanmamanızı istiyoruz. Musluk suyunu ne zaman içebileceğimizi Hatay Valiliği duyuracak. O zamana kadar musluk suyu şebeke suyu temizlik için kullanılabilecek. Musluk suyunu asla içme suyu olarak kullanmıyoruz” dedi.

Bakan Koca’dan Kritik Uyarı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!