Fırsatçı Emlakçılar Bunu da Yaptı!

Milyonlarca kişi deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarını sarmak için canla başla çalışırken, ne yazık ki bu acı üzerinden para kazanmak isteyenler de boş durmuyor. Şanlıurfa'da deprem sonrası bazı kiralık konutların fiyatları üzerine zamlar gelmeye başladı.

featured

Milyonlarca kişi deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarını sarmak için canla başla çalışırken, ne yazık ki bu acı üzerinden para kazanmak isteyenler de boş durmuyor. Şanlıurfa’da deprem sonrası bazı kiralık konutların fiyatları üzerine zamlar gelmeye başladı.

Binlerce depremzedenin başka illere zorunlu göçü fırsatçıları harekete geçirdi. Kimi illerde kiralar ve ev fiyatlarında büyük oranda arttı. Emlak odaları, dernekler bu acılı dönemde mağdurları suistimal edenlere karşı harekete geçti. Ticaret Bakanlığı’nın da konu hakkında uyarı yazısı ilettiğini belirten temsilciler, fiyat artışı yapanlara hizmet verilmemesi kararı aldı. 

Şanlıurfa’da da emlak fırsatçıları deprem sonrası harekete geçti ve ev fiyatlarına deprem döneminde zam yaptı.

Sahibinden.com’da tespit ettiğimiz bir ilanın bilgilerini de paylaştık. 3.700 TL olan 30 yaş üstü evin fiyatı, deprem sonrasında 4.200 TL’ye yükseldi. Yetkililerin bu duruma bir an önce müdahale etmesi ve milletin acılı olduğu bir dönemde bu fırsatçılara geçit vermemesi çok önemli.

Fırsatçı Emlakçılar Bunu da Yaptı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!