Bu Kadarına Pes:CHP’li Heyet Şaşırtmadı! 

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremin yıktığı 10 il’de sözde depremzedeleri ziyaret eden CHP heyetinin yası kısa sürdü! 

featured

“Asrın felaketi”olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremin yıktığı 10 ilde sözde depremzedeleri ziyaret eden CHP heyetinin yası kısa sürdü! 

6 Şubat’da Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizde yıkımlara neden olan depremin ardından 35 bin 148 vatandaşımız hayatını kaybetti. 

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve binlerce canı kaybettiğimiz bu zorlu günlerde Türkiye adeta tek yürek olurken,Arama ve kurtarma çalışmalarının devam ettiği sırada Muhalefet cephesi enkaz üzerinden siyaset yapmaya devam etti. 

CHP heyeti her zaman olduğu gibi işi yine şova çevirirken algı operasyonu yaptı. Acı henüz çok tazeyken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ,CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş veFaik Öztrak’ın sözde depremzede vatandaşları ziyaret ettiği anlarda sıra gecesini anımsatan ve ağzı kulaklarında bol bol kahkaha attığı kareler sosyal medya kullanıcılarını çileden çıkararak, nerde insanlık dedirtti ! 

Bu Kadarına Pes:CHP’li Heyet Şaşırtmadı! 

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!