Algı Operasyonu’na Numan Kurtulmuş’tan Tepki!

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat Ak parti genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Haliliye Belediye meclis üyesi İmam Fidanoğlunun sosyal medyada depremzedeleri ziyaret ettiği esnada gülümsemeleri sosyal medyada gündem oldu. 

featured

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat Ak parti genel başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Haliliye belediye meclis üyesi İmam Fidanoğlunun sosyal medyada depremzedeleri ziyaret ettiği esnada gülümsemeleri sosyal medyada gündem oldu. 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat Ak parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Haliliye belediye meclis üyesi İmam Fidanoğlunun Çadır kentte depremzedeleri ziyaret ettiği sırada samimi ortamda oluşan durumda Başkan ve vekillerin gülümsemesi sonrası bir kesim sosyal medya kullanıcısı Sosyal medya’da algı yaparak milleti galeyana getirmeye çalıştı. 

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran olay sonrası Ak parti genel başkanvekili Numan Kurtulmuş sosyal medya hesabından olayı anlatarak açıklamada bulundu. 

ALGI OLUŞTURULDU”

Kurtulmuş açıklamasında şu ifadelere yer verdi;”Büyük bir felaketin acılarını sarmak için ilk andan itibaren milletçe müdahale ediyoruz. Kamuoyu her kritik anda milletimizin nasıl yanında olduğumuzu gayet iyi biliyor. Çadır kentte ziyaret ettiğimiz depremzedelerin acısına ve tebessümüne iştirak ettiğim bir anlık görüntüyü çarpıtarak algı oluşturmak, siyasi yağmacılıktır.Halkımız doğrusunu takdir etmektedir” dedi.

Algı Operasyonu’na Numan Kurtulmuş’tan Tepki!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!