Şanlıurfa’dan Malatya’daki depremzedelere yardım!

Türkiye’nin 10 ilini vuran Korkunç Deprem Şanlıurfa’da da etkisini gösterirken Şanlıurfa Şoförler Odası Başkanlığı, Askon Şanlıurfa ve Blt lojistik’de kayıtsız kalmadı.

featured

Şanlıurfa’nın da içinde bulunduğu deprem Tüm ülkede yankı getirdi. Şanlıurfa Şoförler Odası Başkanı İmam Bakır Alkan Depremin olduğu günden itibaren yardım seferberliği başlattı. Bakır, Gıda ve nakti yardımlarını kendi elleriyle tek tek depremzedelere ulaştırdı.

Hayırseverler tarafından Deprem bölgelerine birçok yardım kampanyası başlatılırken Bu yardımlara Şanlıurfa Şoförler Odası Başkanlığı Askon Şanlıurfa ve Blt lojistik’de kayıtsız kalmayarak Malatya’daki depremzedelere yardım tırı gönderiyor.
 

Deprem sonrası en çok arananlar listesine giren İş Makinelerini bölgeye hızlı bir şekilde ücretsiz gönderilirken, yardım Tırlarında Kuru Gıda, Yiyecek İçecek,Çorap Bere,kışlık montlar Battaniyeler ve daha birçok özel ihtiyaçları karşılayacak malzeme ile yollara çıktı.Şanlıurfa Şoförler Odası Başkanlığı, Askon Şanlıurfa ve Blt lojistik ve daha birçok gönüllü Yardıma katıldı.

Şanlıurfa’dan Malatya’daki depremzedelere yardım!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!