Diş Ticaret Hacmi 1 Milyar Doları Yakaladı!

Türkiye-Kırgızistan dış ticaret hacmi 1 milyar doları yakaladıABONE OLTürkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Ahmet Sadık Doğan, Türkiye ile Kırgızistan arasındaki dış ticaret hacminin 1 milyar doları yakaladığını söyledi.

featured

Türkiye-Kırgızistan dış ticaret hacmi 1 milyar doları yakaladıABONE OLTürkiye’nin Bişkek Büyükelçisi Ahmet Sadık Doğan, Türkiye ile Kırgızistan arasındaki dış ticaret hacminin 1 milyar doları yakaladığını söyledi.
Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Kırgızistan şubesinin resmi açılışı münasebetiyle gala programı düzenlendi.
Büyükelçi Ahmet Sadık Doğan, burada yaptığı konuşmada, her alanda gelişen Türkiye ile Kırgızistan ilişkilerinde ticaret ve yatırımın önemine değindi.
Ticari ilişkilerde son birkaç yılda çok önemli bir mesafe kat edildiğini kaydeden Doğan, “2022 yılında 11 aylık dönemde 950 milyon dolar seviyesini yakalayan ticaret hacmimiz ile yıl sonu verilerine göre bizler 1 milyar doları yakaladığımız düşüncesindeyiz.” dedi.

Diş Ticaret Hacmi 1 Milyar Doları Yakaladı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!