Annesini Öldürdü, Babasını İse Ağır Yaraladı!

Erzurum ilçesine bağlı Dadaş kent semtinde yaşayan 25 yaşındaki Ahmet Yavuz annesinin bıçakla boğazını keserek öldürdü.

featured

Erzurum Aziziye ilçesine bağlı Dadaş kent semtinde yaşayan 25 yaşındaki Ahmet Yavuz annesinin bıçakla boğazını keserek öldürdü.

Erzurum’da birlikte yaşadığı annesinin bıçakla boğazını keserek öldüren, babasını da ağır yaralayan 25 yaşındaki Ahmet Yavuz Köşebent’in emniyetteki ifadesinde, “Annemle ve babamla daha önceden hiçbir problemimiz yoktu. Sabah uyurken gizemli bir iç ses bana anne ve babamı öldürmemi söyledi” dediği öğrenildi.

Dün saat 10.00 sıralarında Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent semtinde meydana gelen olayda Özçağrı Apartmanı C Blok 1’inci katta yaşayan Ahmet Yavuz Köşebent, mutfaktan aldığı bıçakla yatakta uyuyan annesi Serpil Köşebent’in (57) boğazını keserek öldürdü. Çıkan sesler üzerine eşinin yattığı odaya giren baba Nevzat Köşebent (62), oğluna ne yapıyorsun diyerek engel olmaya çalıştı. Bu sırada baba da bıçak darbelerine maruz kaldı.

Ağır yaralı olarak Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan baba Nevzat Köşebent’in yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Oğlu tarafından öldürülen anne Serpil Köşebent, bugün cuma sonrası Narmanlı Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek.

Annesini Öldürdü, Babasını İse Ağır Yaraladı!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!