Şanlıurfa’nın 5 İlçesinde Elektrik Kesintisi Yaşanacak!

Şanlıurfa’nın 5 ilçesinde elektrik kesintisi uyarısı gerçekleşti.

featured

Şanlıurfa’nın 5 ilçesinde elektrik kesintisi uyarısı gerçekleşti.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) tarafından Şanlıurfa’nın beş ilçesinde yapılacak planlı elektrik kesintisi duyuruldu. İşte o ilçeler..

KARAKÖPRÜ
Yığınak, Millisaray, Yemişli, Estağfurullah, Apaydın, Bahçeli, Doyumlu, Düğer, Buğdayhüyük, Kasımkuyu, Gazibey mahallelerinde 3. seviye bakım çalışması nedeniyle saat 09.00 ile 18.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

HARRAN
Harran’da Uğraklı, Koruklu, Akkeçi, Sütlüce, Çatalhurma, Tahılalan, Selahaddin Eyyubi, İbni Teymiye, Kökenli, Cumhuriyet, Süleyman Demirel ve Küplüce mahallelerinde direk tipi trafo bakımı gerçekleştirilecek. Bu çalışmalar sırasında, saat 12.30 ile 16.30 arasında enerji kesintisi yapılacak.

SİVEREK
Siverek’in Zincirliçay, Konurtepe, Çağa, Göğerçin, Taşağıl, Aşağıyalankoz, Hasırlı, Aşlıca, Yumrutepe, Soydan, Karahisar, Yuvar, Büyükoba, Gözcek, Azıklı, Divan, Kalemli, Benek, Bozlak, Beybaba, Kuşlugöl, Karpuzcu, Altaylı, Erbey ve Gerçek mahallelerinde bina tipi trafo bakımı yapılacak. Bu nedenle elektrik kesintisi uygulanacak. Kesintinin süresi ise bakım çalışmalarının seyrine bağlı olarak belirlenecek.

HALİLİYE
Haliliye’de Sağlık, Başören, Anaz, Güzelköy, Köseköy, Yenisu, Mutluca, Uzunköy, Yazılıkavak, Emirler, Mamuca, Akdoğan ve Güçlü mahallelerinde yenisu Mahallesinde 3. seviye bakım çalışması yapılacağından dolayı sabah 09.00 ile 17.00 arasında enerji kesintisi yaşanacak.

EYYÜBIYE
Eyyübiye ilçesinde Karaali, Bayraklı, Karahisar, Nadire, Bulduk, Altıntepe, Yaşar, Horozköy, Kınalı, Akören, Üçkonak, Yarımsu, Havşanlı, Kesme, Güzelköy, Köseköy, İkiağız, Yenisu, Ballıca, Yazılıkavak, Karpuzlu, Bağlar, Asri, Çatallı, Dalbaşı, Çanakçı, Tepedibi, İbrik, Açıkyazı, Mamuca, Mehmetçik ve Şenocak mahallelerinde Yardımcı Dm Kök Binasından F-2 Çamlıdere Çıkışı Fideri Ket çalışmaları sebebiyle 09.00 ile 17.00 saatleri arasında planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

Şanlıurfa’nın 5 İlçesinde Elektrik Kesintisi Yaşanacak!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!