İddialar Aldı Başını Gitti: Gülpınar AK Parti’ye Geçecek Mi?

Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti'ye geçecek mi? 31 Mart seçimlerinin üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ve son zamanlarda AK Parti'ye katılacak olan belediyeler arasında ismi geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, söz konusu geçişiyle ilgili iddialara bugün meclis toplantısında cevap verdi.

featured

Mehmet Kasım Gülpınar, AK Parti’ye geçecek mi? 31 Mart seçimlerinin üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ve son zamanlarda AK Parti’ye katılacak olan belediyeler arasında ismi geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, söz konusu geçişiyle ilgili iddialara bugün meclis toplantısında cevap verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısı oturumları bugün başladı. Çok sayıda gündem maddesinin oylandıgın meclis açılışında konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar önemli açıklamalarda bulundu.

Burada yeniden AK Parti’ye geçeceği iddialarıyla ilgili konuşan Başkan Gülpınar, net konuşmadı ama bazı gelişmelerin olduğunu ve bunu inkar edemeyeceğini fakat kararın kendi başına veremeyeceğini sözlerinde vurguladı.

BAŞKAN GÜLPINAR ŞU SÖZLERLE İDDİALARI CEVAPLADI;

“Dini, imanı gibi makama tapanların olduğunu ifade eden Gülpınar, “Halk ne derse o olur benim derdim o yani halk ne derse o olacak. Kendi başıma bir karar alamam ama siyaseti bir makam aracı olarak gören adeta dini imanı gibi makama tapanlar var yok değil benim için makam hiçbir şey ama biz halkın ne dediğine bakarız.

15 gün ayrılıyorum bu toplantılar bittikten sonra 15 gün tartışsınlar ama medeni bir şekilde tartışsınlar. Bazı gelişmeler var yok değil inkar edemeyiz ama bu kararı ben vermem, veremem o kadar insan oy vermiş, bu kadar insan bizi desteklemiş ben nasıl tek başıma evet kabul ediyorum diyebilirim yani halk ne derse o”

GÜLPINAR; ”ALDATILDIK DİYENLER YILLARCA ALDATTILAR”

Bir yerel gazetenin köşe yazarının yazısı üzerine Başkan Gülpınar meclis kürsüsünden cevap verdi.

“Muzdaribiz, hakikaten  muzdaribiz. İnsanlar bilip bilmeden eleştiriyor. İşte bugün yine yazmışlar. Aldatıldık diyerek. Yıllarca halkı aldatanlar, bugün kalkmış aldatıldık diyor. O aldatıldık diyenlere belediye bütçesinden 5 yılda ne kadar para ödenmiş ben burdan açıklayayım mı? O aldıklarının %1’ini vermeyeceğim. Allah şahidim olsun.” urfastar

İddialar Aldı Başını Gitti: Gülpınar AK Parti’ye Geçecek Mi?

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Urfa Bugün ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!